Vacature Audicien M/V

Voor onze winkel in Halsteren zijn we op zoek naar een gediplomeerde Star Audicien met ambitie.

Heb je het al gehoord? Voor de nieuwe winkel in Halsteren is Ben van der Heiden Horen op zoek naar een enthousiast audicien met passie, ervaring en een hart voor de klant. Wij kennen onze klanten, bouwen aan een band. Wij gaan voor het best mogelijke advies met focus op individuele wensen. Wil jij ons team versterken? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!

Als audicien bij Ben van der Heiden is geen dag als de andere. Jij bent samen met 3 andere vak audiciens en een groot optiek team verantwoordelijk voor specialistisch advies en zorgt ervoor dat de klant centraal staat en het best passende product ontvangt. Daarvoor sta je in nauw contact met de huisarts/KNO/AC, de verzekeraar en fabrikant. Je vindt het leuk om dingen te regelen en structuur aan te brengen.

Wat ga je precies doen? Jij bent de specialist die klanten én collega’s verder helpt

Klantcontact

•  Je verzorgt het intake gesprek, voert metingen uit en stuurt de klant indien nodig door
•  Je luistert en interpreteert de behoeften en wensen van de klant en bestelt het daarbij best passende product
•  Je bent onmisbaar als het erom gaat het toestel in te regelen, de klant uitleg te geven en alles klaar voor gebruik te maken
•  Je voert regelmatig controles uit en houdt veranderingen scherp in de gaten
•  Je bent verantwoordelijk voor de declaratie

Beleidsmatige taken
•  Je bent de schakel tussen de klant, huisarts, KNO-arts, fabrikanten, winkelpersoneel en het management
•  Je denkt mee over communicatie, denk hierbij aan reclame, lezingen of acties

Wie ben jij? Een audicien in hart en nieren
Van mensen helpen krijg jij energie. Je hebt passie voor jouw vak en wilt het beste voor de klant – en de zaak.
•  Je bent een gediplomeerd Star Audicien, die makkelijk om kan gaan met alle leeftijden
•  Bij voorkeur beschik je over relevante werkervaring. Mocht je minder werkervaring hebben, maar je hebt wel de juiste kwalificaties, dan gaan we ook graag met je in gesprek
•  Je hebt een gedegen kennis van huidige regelingen en richtlijnen
•  Je hebt een positieve mindset, leert graag bij en denkt in oplossingen.

In deze rol is het heel belangrijk dat je communicatief sterk bent. Je hebt niet alleen met klanten te maken maar ook met artsen, verzekeraars, leveranciers en collega’s. Je bent een team speler maar kunt ook goed individueel aan de slag. Je maakt heldere afspraken, volgt acties op en weet jouw standpunten over te brengen. Tegelijkertijd ken je je grenzen en kan je taken op tijd delegeren. Je bent flexibel en kunt tegen een portie stress.

Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs.

Wat bieden wij? Uitdagende kansen en een fantastisch team!

Wij bieden jou veel vrijheid en ruimte om jouw beroep naar volle tevredenheid uit te kunnen oefenen. Wij ondersteunen je met de meest moderne apparatuur in een zeer vooruitstrevende setting. We bieden volop mogelijkheden je verder te ontplooien. Onze klanten zijn heel belangrijk, net als onze medewerkers. Samen zetten wij Ben van der Heiden Horen op de kaart en maken wij er een succes van.

Verder bieden wij jou:

•  Een goed salaris, passend bij jouw opleiding en ervaring
•  Een gloednieuwe winkel met modernste apparatuur
•  Vaste werkdagen en -tijden
•  Een hecht team dat voor elkaar klaar staat

Over Ben van der Heiden Horen
Sinds de start in de optiek bijna 40 jaar hebben wij veel ervaring in retail en dienstverlening opgedaan. Met twee vooruitstrevende winkels in Halsteren en Tholen en een team van 20 collega’s die graag een stap meer zetten voor onze klanten. Sinds 2010 zijn wij tevens begonnen als audicien in Tholen en zijn volledig zelfstandig. Door onze merkonafhankelijkheid zijn we in staat onafhankelijk en vooral persoonlijk advies te geven en een perfecte oplossing te vinden voor elke individuele klant en ieders budget.

Wanneer kun je beginnen?
Als het aan ons ligt op korte termijn! Stuur ons jouw sollicitatie naar jan@benvdheiden.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Indien je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Jan Straten bij Ben van der Heiden Zien & Horen via 0166-604947.


Ben van der Heiden horen
Markt 10 | 4691 BX Tholen
0166-604947
jan@benvdheiden.nl