Online afspraak inplannen

Kies uw filiaal

Privacy verklaring

Ben van der Heiden Zien, Zorg & HorenĀ  is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via deze website.

Ben van der Heiden Zien, Zorg & Horen respecteert uw privacy en houdt zich aan de regels die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Ben van der Heiden Zien, Zorg & Horen verwerkt de persoonsgegevens die zij via deze website van u ontvangt. Dit zijn bijvoorbeeld de gegevens die u invult op het contact- en aanvraagformulier. U kunt via deze website onder meer uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres verstrekken.

Bezoekers van de website die jonger zijn dan 16 mogen slechts persoonsgegevens via de website aan Ben van der Heiden Zien, Zorg & Horen verstrekken, als zij daarvoor toestemming hebben gekregen van een wettelijke vertegenwoordiger, die kennis heeft genomen van deze privacy policy.

Uw persoonsgegevens worden door Ben van der Heiden Zien, Zorg & Horen gebruikt om door u gestelde vragen te beantwoorden, om u te informeren over de huidige en toekomstige activiteiten en acties van Ben van der Heiden Zien & Horen, voor het versturen van elektronische nieuwsbrieven en voor het versturen van reclame per post.

Voor zover wettelijk vereist vraagt Ben van der Heiden Zien, Zorg & Horen uw toestemming, voordat zij u dergelijke informatie toezendt.