Oogzorg op maat

Graag helpen we mensen op een persoonlijke, verassende en modische manier om optimaal te zien en horen.

Uitgelicht: Andy Wolf

Dit moderne jonge merk maakt hoogstaande handgemaakte brillen. Deze worden van begin tot eind vervaardigd in Oostenrijk. De monturen voldoen niet alleen aan de hoogste esthetische criteria, maar zijn ook super comfortabel en functioneel.... lees verder

Oogmodeplan en méér!

Al 40 jaar staan we voor u klaar

Al 40 jaar wordt bij Ben van der Heiden oog- en hoorzorg met oogmode gecombineerd, zodat u goed kunt zien, horen én er goed uitziet. De juiste kijkoplossing is maatwerk en daarom vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk.

Wij leren de klant graag écht beter kennen om advies op maat te kunnen geven. Met een vast team van vakbekwame en gespecialiseerde medewerkers hebben we ons ontwikkeld tot medisch partner en begeleiden ook in ooglaserbehandelingen, oogzorg, hooroplossingen en welzijn.

Vacature Audicien M/V

Actueel: Verhuizing Halsteren

Een nieuw seizoen én een nieuw pand. Op 5 november hebben we onze nieuwe vestiging in Halsteren op een nieuw adres geopend. We hebben het pand intensief, duurzaam en energiebesparend verbouwd. Het is werkelijk prachtig geworden van binnen én buiten: de gevel heeft een heel nieuw aanzien gekregen. Wij nodigen u van harte uit onze nieuwe winkel te komen bekijken en te profiteren van ons nieuwe aanbod, acties en voordeel.