Oogzorg

U heeft twee ogen waar u zorgvuldig mee om wilt gaan. Daar is natuurlijk goede oogzorg voor nodig. Goede oogzorg vereist échte opticiens. Goed opgeleide professionals met hart voor hun vak. Gediplomeerde opticiens, optometristen (HBO- opgeleide opticiens) en contactlensspecialisten die exact weten waarover ze praten. Die de tijd nemen om uw ogen zorgvuldig te meten – en u vervolgens zo goed mogelijk onafhankelijk adviseren. Ben van der Heiden is zo’n opticien. Bij ons treft u een opticien die zowel oog-mode als oog-zorg kan bieden. 

Oogzorg is meer dan opgeleid personeel aannemen. Oogzorg is meer dan de laatste noviteiten aan kunnen bieden. Oogzorg begint bij een persoonlijk en deskundig advies. Ben van der Heiden biedt u tevens een professionele begeleiding bij het product dat u bij ons aanschaft.

In veel gevallen is de conditie van uw ogen bepalend voor het product dat wij u kunnen bieden. Op het gebied van medische service is er nog terreinwinst te behalen als het gaat om de situatie van de klant. We werken hard aan een samenwerkingsverband met lokale zorginstellingen. Het contact met uw huisarts kan in sommige gevallen gewenst zijn. Wij zijn in deze situatie altijd bereikbaar. Daarnaast onderhouden onze optiekzaken in Halsteren en Tholen contact met oogartsen en ziekenhuizen in de regio.