Hoortoestel vervanging

03-10-2017

Gebruikt u nog hetzelfde mobieltje als 5 jaar geleden?
Nee? Waarom gebruikt u dan nog wel hetzelfde hoortoestel?

Een hoortoestel gaat zo’n vijf jaar mee.
Net als bij telefoons en computers verandert de technologie in hoortoestellen razendsnel en daarom zijn ze relatief ook snel verouderd.
Niet dat een hoortoestel ermee stopt na vijf jaar, maar het is meestal wel toe aan vervanging; vooral als je nagaat dat het dan al ongeveer 25 duizend uren in het oor heeft gezeten...
De techniek die in zo’n klein hoortoestel zit, is enorm geavanceerd. Hij bevat een chip die alle inkomende informatie in no time verwerkt en er worden microluidsprekers en minimicrofoons gebruikt die tot de kleinste ter wereld behoren. En dat is allemaal weggestopt in een klein omhulsel dat intensief wordt gebruikt en ook nog eens wordt blootgesteld aan vocht en vuil.

Kortom: een hoortoestel is enorm kwetsbaar en moet daarom op tijd worden vervangen om het beste gehoor te kunnen garanderen.
We bieden hooroplossingen op maat voor eenvoudige en complexe hoorproblemen. Moderne hoortoestellen kunnen zichzelf afstemmen op wisselende situaties of kunnen via een app op uw telefoon bediend worden. Ook telefoongesprekken en muziek kunt u rechtstreeks via uw hoortoestel beluisteren. Er is meer mogelijk dan u denkt!

Wilt u meer weten of nieuwe hoortoestellen uitproberen? Wij zoeken samen met u naar de beste hooroplossing waarmee u weer enkele jaren optimaal geholpen bent. En we kunnen direct voor u controleren wat voor u financieel de slimste oplossing is.