Oogzorg op maat

Graag helpen we mensen op een persoonlijke, verrassende en modische manier om optimaal te zien en horen.
Corona virus info:
Wij hebben aangepaste protocollen, voor uw en onze veiligheid. Meer informatie

Uitgelicht: Andy Wolf

Dit moderne jonge merk maakt hoogstaande handgemaakte brillen. Deze worden van begin tot eind vervaardigd in Oostenrijk. De monturen voldoen niet alleen aan de hoogste esthetische criteria, maar zijn ook super comfortabel en functioneel.... lees verder

Oogmodeplan en méér!

Al 40 jaar staan we voor u klaar

Al 40 jaar wordt bij Ben van der Heiden oog- en hoorzorg met oogmode gecombineerd, zodat u goed kunt zien, horen én er goed uitziet. De juiste kijkoplossing is maatwerk en daarom vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk.

Wij leren de klant graag écht beter kennen om advies op maat te kunnen geven. Met een vast team van vakbekwame en gespecialiseerde medewerkers hebben we ons ontwikkeld tot medisch partner en begeleiden ook in ooglaserbehandelingen, oogzorg, hooroplossingen en welzijn.

Vacature Audicien M/V

Actueel: Een geslaagd Theo Event in Halsteren

Vernieuwende brillen, altijd gekruid met een vleugje humor, eigenzinnigheid en originaliteit!
Op zaterdag 5 september was het gemoedelijk met lekkere specialiteiten uit België.Vlaamse frieten, gezellige muziek en een ambachtelijk Vlaams biertje. We kijken terug op een zeeg geslaagde dag met veel gezelligheid en binnenkort vele nieuwe theo gezichten.

Ook nieusgierig naar onze theo's, laat u adviseren door de enthousiaste theo adviseur Jeanette! Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!