Online afspraak inplannen

Kies uw filiaal

Spaar maandelijks naar je nieuwe set toe.

Voor het betalen van je lenzen hebben we het unieke BvdH LensSpaarSysteem ontwikkeld, doe je ook mee?

Spaar voor je lenzen en ontvang voordeel!

Hierbij spaar je maandelijks naar je nieuwe set toe. Als je de nieuwe lenzen nodig hebt dan heb je het bedrag voor je lenzenpakket klaar staan. Wel zo prettig en je krijgt €9,00 voordeel.

Het lensdragen bestaat uit 3 onderdelen:
 

1. LensZorg of LensZorgTop (met netvlies onderzoek):
Voor iedere bestelling willen we graag een controle inplannen om te constateren of de nieuwe lenzen op een verantwoorde manier gedragen kunnen worden. Wij voelen ons medeverantwoordelijk voor jouw lensdragen.

2. Lenzen:
De lenzen worden op JOUW ogen aangepast en NIET andersom. Daarom beginnen we met een startpakket om de perfecte lenzen aan te meten. Dit kunnen vertelenzen zijn; maar ook met lezen (multifocaal) is mogelijk.

3. Vloeistofpakket:
De vloeistof zorgt voor desinfectie en bevochtiging van de lenzen. Ook moet de vloeistof in harmonie zijn met jouw ogen en jouw lenzen. Daarom hebben we verschillende soorten contactlensvloeistoffen.

Wat kost het?

Lenszorg kost € 6,50 per maand, de lenzen ongeveer € 10,00 per maand en vloeistof ongeveer € 3,50 per maand.
Een voorbeeld hoe dit er in de praktijk uit kan zien:

Lenzen € 51,00 en vloeistof € 24,00 komen samen op € 75,00
Dan wordt het maandelijkse spaarsysteem per incasso € 12,50 per maand (75/6)
Abonnement lenszorg € 6,50
Afrekenen 1e set bij afhalen € 75,00

Hoe stap je in?

Starten gaat héél eenvoudig: als na de startperiode de juiste lenzen en beste vloeistof voor je ogen bepaald zijn dan worden de lenzen (veelal) voor 6 maanden besteld. De lenzen en de vloeistof worden afgerekend bij het afhalen. Gelijktijdig start het spaarsysteem met een automatische incasso per maand. De prijs van je lenzenpakket wordt door 6 maanden gedeeld en op jouw tegoed gezet voor de volgende levering. Gelijktijdig starten we een abonnement voor je lenszorg per maand. Deze loopt zolang je lenzen draagt.