Multifocaal glas

Multifocale glazen zijn brilglazen die meerdere sterktes hebben, voor verschillende afstanden. Rond de leeftijd van 45 jaar krijgt iedereen te maken met leesproblemen. Een multifocale bril is de ideale oplossing, zodat u met uw bril weer op alle afstanden scherp kunt zien. 

Juist door de complexiteit van een multifocaal glas is kwaliteit en de mate van personalisatie van de glazen zeer belangrijk. Varilux glas bestaat al sinds 1959 maar is tot vandaag nog altijd ongeëvenaard en blijft innoveren om u te laten genieten van het beste zicht. Daarnaast kunnen wij steeds meer persoonlijke eigenschappen van úw ogen en uw kijkgedrag meenemen in het glasontwerp. Dit samen met een nauwkeurige oogmeting, waardoor u met uw bril kunt genieten van het beste zicht.

Naast multifocale glazen voor de gehele dag bestaan er ook specifieke glazen met een aangepast bereik. In sommige situaties kan een 2-de bril voor een specifieke activiteit een nuttige aanvulling zijn. Zo zijn er multifocale glazen te krijgen specifiek voor computerwerk en sporten.

 

Revolutie in multifocale glazen: Varilux S-series

Essilor introduceert de Varilux S-series: een revolutie in multifocale glazen. De uitvinder van het multifocale brillenglas ontwikkeld het beste glas: Varilux S-series. De visuele prestaties worden naar een hoger niveau getild door 3 revolutionaire innovaties op het gebied van technologie en design, die zijn vastgelegd in maar liefst 15 patenten.
1. Een revolutie in glastechnologie: Nanoptix™ | Evenwicht in beweging
Om het zogenaamde ‘schommeleffect’ te elimineren wordt de basisstructuur van het glas opnieuw berekend en ontworpen. Door Nanoptix wordt het glasoppervlak 5 keer nauwkeuriger geproduceerd. Nanoptix™ technologie reduceert het schommeleffect tot wel 90% ten opzichte van de huidige premium brillenglazen.
 
2. Een revolutie in glasdesign: SynchronEyes™ | Het breedste gezichtsveld
In het glasontwerp wordt rekening gehouden met de fysiologische verschillen tussen de ogen.  SynchronEyes™ technologie zorgt voor tot wel 50% bredere gezichtvelden ten opzichte van de huidige premium brillenglazen.
3. Een revolutie in maatwerk: 4D Technology™ | Reflex vision
Voor het eerst in glasdesign houdt Essilor,door middel van de 4D Technologie, rekening met het dominante oog van de drager. Voor de drager betekent dit dat de reactiesnelheid en het aanpassingsvermogen van de ogen versnelt en het ruimtelijke inzicht aanzienlijk verbetert. 4D heeft de hoogste personaliseringsgraad van alle brillenglazen.
 
De revolutionaire Varilux S-series biedt multifocaal dragers evenwicht tijdens beweging, de breedste gezichtsvelden en een versneld aanpassingsvermogen: deze technologieën samen zorgen voor een ongelimiteerd zicht!


Ons voorkeusrmerk Varilux is na meer dan 50 jaar uitgegroeid tot het referentiemerk voor multifocale glazen, met wereldwijd meer dan 400 miljoen dragers van Varilux glazen. Alle glazen van Varilux hebben een unieke gewennings en kijk garantie.
Wij leveren Varilux glazen in van midden tot topsegment.

ProEye, ons huismerk

Naast de glazen van Essilor leveren wij ons eigen huismerk: ProEye
Glazen van een gerenomeerde A-merk leverancier met een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding.
In dit assortiment vindt u diverse uitvoeringen glazen, van voordelig traditioneel geslepen glazen tot digitaal geslepen glazen in het hoogsegment.