Online afspraak inplannen

Kies uw filiaal

Uw ogen zijn uniek!

Er is geen paar zoals dat van u, uw ogen zijn uniek! Ze verdienen daarom alle aandacht om goed onderzocht te worden, zodat wij u de perfecte kijkoplossing kunnen bieden.

Maatwerk voor uw ogen

Geen 2 ogen zijn gelijk: groote, vorm, kleur en sterkte; allemaal uniek voor 1 oog. Met maatwerk glazen worden 12 unieke oog- en montuurgegevens mee verwerkt in de opbouw van uw sterkte in uw glazen. Met uw sterkte, oogeigenschappen en montuurvorm worden uw nieuwe glazen geslepen voor een extra breed kijkgebied en het scherpste zicht.

Wat zijn gepersonaliseerde glazen?

In tegenstelling tot standaard brillenglazen zijn deze glazen precies op maat gemaakt voor de grootte en vorm van uw ogen, de beweging van uw ogen en uw kijkbehoeften. Deze personalisatie geeft u scherper en helder zicht met beter contrast, zodat uw ogen de eisen van het moderne leven beter aankunnen.

Gepersonaliseerde glazen zijn op maat gemaakt voor uw ogen en uw levensstijl. Een van onze optometristen zal met geavanceerde meetapparatuur kijken naar uw:

• precieze oogafmetingen – bijvoorbeeld de locatie van en afstand tussen de pupillen;
• het dominante oog;
• bewegingen van het hoofd en de ogen;
• er wordt ook rekening gehouden met uw levensstijl;
• afmetingen en pasvorm van het montuur.

De visuele voordelen hiervan zijn oa. het vermogen om comfortabel scherp te stellen in alle richtingen zonder moeite, absolute helderheid op alle gebeiden, breder perifeer zicht en extra visuele precisie.