Ik wil een top audicien

Dhr. Boer, zelfstandig ondernemer in streekproducten werd zo’n 10 jaar geleden getroffen door de ziekte van Ménière. Niet alleen heeft hij vijf jaar lang evenwichtsstoornissen gehad, de ziekte tastte ook zijn gehoor aan.
“Door de ziekte heb ik last van ruis in mijn oren, doofheid, aangezichtsverlamming: een doof en gevoelloos deel van de hals. Na vijf jaar ellende ging ik naar de KNO-arts. In mijn rechteroor is het evenwichtsorgaan aangedaan door de ziekte en dus werd besloten om bij mij het aangedane evenwichtsorgaan ‘stil te leggen’. Na de ingreep moest ik revalideren: opnieuw leren lopen en opnieuw leren oriënteren binnen een ruimte.

De operatie aan mijn evenwichtsorgaan werd uitgevoerd in het Erasmus MC in Rotterdam. De begeleiding daar heb ik als tóp ervaren en dus wilde ik ook een tópaudicien voor mijn hoorprobleem. Zodoende kwam ik met mijn ‘hoorapparaat op recept’ in oktober 2012 bij Ben van der Heiden terecht, een keuze waar ik tot op de dag van vandaag erg blij mee ben.

Jan Straten en zijn collega Dunja Buuron zijn zeer professioneel. Jan wist precies wat hij moest doen met de aanwijzingen die ik kreeg van de arts in het Erasmus. De arts complimenteerde Jan zelfs met zijn werk. Een compliment dat de arts zelden geeft.

De audiciens van Ben van der Heiden gaan voor optimaal comfort, het totaalplaatje, een hoor-oplossing die past bij iedere individuele levensstijl. Mijn bewondering voor deze jonge professionele audiciens in Tholen steek ik niet onder stoelen of banken en daarom wilde ik zo graag mijn verhaal doen in dit magazine!”

Dhr. Boer draagt een bril van Öga en een hoortoestel van Widex.
De Ziekte van Ménière kenmerkt zich door een drietal symptomen: duizelingen, oorsuizen en gehoorverlies. De patiënt krijgt ze met enige regelmaat als een aanval over zich heen.

Zo hoort het

De service van het parsoneel vind ik het belangrijkste aspect.
“Mijn hoorprobleem is ontstaan vanuit een erfelijke aanleg, het gehoorverlies zit in de familie. In mijn diensttijd bij het Korps mariniers merkte ik tijdens duikoefeningen bij de Nederlandse Antillen dat mijn oren een zwak punt waren. Met name de middentonen hoor ik slecht, de hoge en lage tonen beter. De tonen waarop mensen spreken hoor ik voor slechts 20 tot 30%. Ongeveer van mijn twintigste tot mijn veertigste levensjaar probeerde ik mezelf te redden. Je hebt toch een bepaalde schroom om een gehoorapparaat aan te schaffen. Zo’n twintig jaar geleden nam ik de stap en nam ik mijn eerste gehoortoestel in gebruik. De kwaliteit was ‘een ramp’, het geluid van een papieren zak die verfrommeld werd, was oorverdovend! Gelukkig is de techniek nu enorm verbeterd, de huidige apparaten zijn zeer minutieus af te stellen, de chips worden steeds kleiner en beter.

Voor wat betreft de aankoop van een gehoorapparaat gaat het mij niet alleen om het product, maar des te meer om de service die geboden wordt. Deze service valt of staat met de audicien die je adviseert en begeleidt. Omdat ik hierover niet tevreden was bij de keten waar ik klant was ben ik een jaar geleden overgestapt naar Ben van der Heiden. Hier ben ik uitermate tevreden over die hulp bij mijn hooroplossing en hun dienstverlening.”
Wim Kruidenier geniet al twaalf jaar van het wonen in Tholen. Voor die tijd woonde hij in Ridderkerk, maar voor zijn werk bij Kadaster heeft hij op diverse plaatsen in heel Nederland gewerkt. Hij startte ooit als landmeetkundige, inmiddels is zijn functie senior manager bij de afdeling Landmeetkunde. Wim is getrouwd en de trotse vader van drie kinderen.

 
Wilt u ook uw ervaring delen? U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken.

Klantervaringen

Naam
Leeftijd (niet verplicht)
Ervaring
Telefoonnummer
E-mail adres