Online afspraak inplannen

Kies uw filiaal

De toekomst
van hoortoestellen

Laat je verbazen door de Widex Evoke™

'S werelds eerste intelligente hoortoestel

Dit intelligente hoortoestel ontwikkelt zich in real life om steeds intelligenter te worden. U kunt met interactieve opties uw luisterbeleving intuïtief vormgeven en houdt zelf volledig de controle als u dat wilt. En als u dat liever niet wilt? EVOKE past uw hoortoestel automatisch aan uw behoeften en omgeving aan. Perfect geluid in een druk leven is daarom nog nooit zo simpel geweest.

Maak hem nóg slimmer

Widex SoundSense Technology betekent dat EVOKE zich verder ontwikkelt telkens wanneer u het toestel gebruikt, precies zoals u zou verwachten van een intelligent hoortoestel. Dat is zo omdat EVOKE leert van verschillende situaties steeds wanneer u en anderen uw luisterbeleving personaliseren.

We gebruiken die anonieme gegevens om een betere luisterervaring voor iedereen te creëren. Dus het geweldige hoortoestel dat u vandaag koopt, is morgen nog beter!

Uw leven, uw luisterbehoefte

EVOKE kent het verschil tussen klassieke muziek en popmuziek en weet waarin een vergadering anders klinkt dan een feest. EVOKE brengt uw omgeving zowel binnen als buiten in kaart en past zich daarop aan.

Omdat de geluiden waaraan u wordt blootgesteld voortdurend veranderen, reageert het EVOKE-hoortoestel op de omgeving om u heen via de Fluid Sound Analyzer.

Niet meer dan een paar keer tikken

Wilt u een meer gepersonaliseerd geluid? Leer uw hoorvoorkeuren aan EVOKE met een paar tikken in de EVOKE-app. In de SoundSense Learn-functie kunt u kiezen tussen twee geluidsprofielen. Luister simpelweg naar beide profielen en selecteer het geluid waarnaar uw voorkeur uitgaat. Hoe vaak u ook wilt.

Nog nooit was het zo gemakkelijk en handig om onmiddellijk en naar volle tevredenheid aanpassingen te kunnen doen.