Online afspraak inplannen

Kies uw filiaal

De toekomst
van hoortoestellen

Laat je verbazen door nieuwe techniek

Horen zoals u dat kent van vroeger

Dit intelligente hoortoestel ontwikkelt zich in real life om steeds intelligenter te worden. U kunt met interactieve opties uw luisterbeleving intuïtief vormgeven en houdt zelf volledig de controle als u dat wilt. En als u dat liever niet wilt? MOMENT past uw hoortoestel automatisch aan uw behoeften en omgeving aan. Perfect geluid in een druk leven is daarom nog nooit zo simpel geweest.

WAAROM DIT GELUID ALLES VERANDERT

Zelfs de beste hoortoestellen klonken nog altijd als een hoortoestel – tot nu.
Hetrevolutionaire WIDEX-MOMENT™ is met het meest zuivere en natuurlijkegeluid ooit een forse stap vooruit. Normaal gesproken bereikt geluid datin een hoortoestel wordt verwerkt het trommelvlies later dan het geluiddat rechtstreeks wordt gehoord. En als deze twee asynchrone signalenvermengd raken, ontstaat er een kunstmatig geluid.

Maar nu kunt u elk moment horen - zoals u dat gewend was.

Uw leven, uw luisterbehoefte

MOMENT kent het verschil tussen klassieke muziek en popmuziek en weet waarin een vergadering anders klinkt dan een feest. MOMENT brengt uw omgeving zowel binnen als buiten in kaart en past zich daarop aan.

OPLAADBAAR IN EEN DISCRETE VORM

WIDEX MOMENT™ zorgt voor een discreet gebruiksgemak.
Hoewelhet mRIC-model het kleinste verkrijgbare oplaadbare hoortoestel is, beschikt u toch over al het vermogen datnodig is om elk moment goed te horen.

Geen gedoe meer met batterijtjes. U laadt het hoortoestel op met een simpele, slanke oplader die makkelijk mee te nemen is.

GEMAAKT VOOR DUURZAAMHEID

WIDEX MOMENT™ is ontworpen om het risico van vochtbeschadiging te beperken. Want minder corrosie betekent meer duurzaamheid.
Geavanceerde waterbestendige nanocoating, duurzame microfoons en slimme techniek - het zijn welkome stappen vooruit.
Als er geen batterijklep is, zijn er ook minder openingen waar vocht kan binnendringen.