Prijzen en vergoedingen

Nieuw!

Vanaf heden bieden wij diverse mogelijkheden om toestellen aan te schaffen zonder hoge kosten.
Wij bieden een hoorapparaat aan vanaf €9,95 per maand* Een tweede toestel leveren wij zelfs voor maar €6,55 per maand!
* Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en voorwaarden

 

Kosten, vergoedingen en de eigen bijdrage

Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars en helpen u om de vergoeding te krijgen waar u recht op heeft.
Bij een minimaal gehoorverlies van 35 dB heeft u in principe recht op 75% vergoeding van de aanschafprijs van het toegewezen hoortoestel. Afhankelijk van uw zorgverzekering, polisvoorwaarde en aanvullende verzekering kan uw vergoeding anders zijn. In sommige gevallen kunnen uw hoortoestellen zelfs 100% vergoed worden.
Door middel van een vragenlijst en uw gehoorverlies bepaalt de zorgverzekeraar een categorie voor een hoortoestel. Dit systeem zorgt volgens de zorgverzekeraars voor een adequate hooroplossing. De prijzen van hoortoestellen binnen dit zorgsysteem variëren per zorgverzekeraar. 

Wilt u een hoortoestel in de nieuwste uitvoeringen en/of met de nieuwste technieken? Dan kunt u geen gebruik maken van het systeem met vergoedingen. Helaas zijn deze meest geavanceerde hoortoestellen niet in het systeem van de zorgverzekeraars opgenomen. Wij weten echter uit ervaring dat veel mensen wel gebaat zijn met deze geavanceerde hoortoestellen.
 
Wij zullen u graag persoonlijk adviseren en informeren over de mogelijkheden en exacte prijzen.  

De belasting betaalt mee aan uw hoortoestel

Indien u kiest voor de nieuwste generatie hoortoestellen zonder vergoeding via zorgverzekering, kunt u de kosten indienen bij de belasting. Dit belastingvoordeel maakt dit ook vaak een zeer aantrekkelijke keuze.
Dit geldt alleen indien de hoortoestellen aangeschaft worden zonder gebruik te maken van een eventuele vergoeding via de zorgverzekering. Met andere woorden: de aanschaf betreft een privé-aankoop die niet mag worden gecombineerd met enige vergoeding via de zorgverzekeringswet (basis of aanvullende verzekering).

Wij geven u graag tips en berekenen uw voordeel.