Online afspraak inplannen

Kies uw filiaal

Gehoorbescherming

Want voorkomen is altijd beter als genezen!

Op maat gemaakte gehoorbescherming

De hele dag door staat ons oor bloot aan geluiden. Verschillende toonhoogtes en verschillende sterktes. Veel vaker dan we beseffen is het geluidsniveau zo hoog dat we gehoorbeschadiging oplopen. Met onze gehoorbescherming standaard of op maat gemaakt, kunt u problemen met uw gehoor voorkomen.

Gehoorbescherming (otoplastieken) op maat

Indien u de gehoorbeschermers vaker wilt gebruiken zijn op maat gemaakte gehoorbescherming de oplossing. Deze worden individueel aangepast, zowel op de vorm van uw oor, als aan de geluiden waaraan u wordt blootgesteld. Speciale bescherming tegen harde geluiden voor muzikanten, concertgangers, motorrijders, doe-het-zelvers, op het werk, of slaapdoppen om echt tot rust te komen.

Op maat gemaakte gehoorbescherming wordt in een speciaal laboratorium gemaakt, op maat van een afdruk van het oor. Kom voor meer informatie naar onze winkel.

Universele gehoorbeschermers
Gehoorbescherming hoeft niet duur te zijn. Standaard gehoorbeschermers bieden vaak een prima oplossing. Zij zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Daar deze niet op maat worden gemaakt zijn deze direct leverbaar. Afhankelijk van de situatie waarin u het wilt gebruiken hebben wij de passende oplossing. Laat u door ons adviseren!

Tijdens het zwemmen

Zwemdopjes of zwemoorstukjes vallen ook onder gehoorbescherming, alhoewel dit niet met geluid te maken heeft. De zwemdopjes zorgen ervoor dat u geen water in uw oren krijgt. Dus: krijgt u of uw kind snel last van oorontsteking na een zwempartij in de zee of een dagje uit in het zwembad? Dan zijn deze oordoppen voor u een must! Zwemdopjes sluiten de gehoorgang vrijwel hermetisch af, waardoor er geen vocht in het oor kan komen. Voor kinderen hebben we kleurrijke (drijvende) zwemdoppen op maat. Doorzichtige zwemdopjes zijn ook mogelijk.

Voor het aanmeten van zwemdopjes hebben we 20 minuten nodig, dit doen we graag op afspraak. Vaak zijn ze de volgende dag al klaar! Kom bij ons langs en wij laten u graag alle mogelijkheden zien op het gebied van zwemdoppen.