Gehoor

Wist u dat ons gehoor het enige zintuig is dat voortdurend actief is, zelfs als we slapen!?

Hoorproblemen

Per 11 mei zijn wij in beide winkels weer geopend volgens onze vertrouwde openingstijden.
Wij bieden weer alle diensten, hoortesten, aanpassingen en controles zijn weer mogelijk.
Wij werken deze periode uitsluitend op afspraak en vragen wij u in goede gezondheid te komen en bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Indien nodig werken wij met mondkapjes, deze verstrekken wij dan ook aan u.

De hele dag door staat ons oor bloot aan geluiden. Verschillende toonhoogtes en verschillende sterktes. Veel vaker dan we beseffen is het geluidsniveau zo hoog dat we gehoor beschadiging oplopen. Daarnaast laat het ouder worden ook een natuurlijke vorm van slijtage achter in het oor. Met name de hoge tonen verdwijnen langzaam. Verjaardagen, achtergrondgeluiden of onverwachte woorden geven veelal de eerste klachten.

Met betrekking tot hard geluid is voorkomen natuurlijk veelal beter dan genezen. Zo is men tegenwoordig veel alerter op gebruik van gehoorbescherming. Maar ondanks alertheid krijgen velen er na verloop van tijd toch mee te maken; gehoorverlies. Gelukkig is de techniek tegenwoordig zo ver dat we alle soorten gehoorverlies voor iedereen kunnen 'oplossen'! Het zal u naaste omgeving niet eens meer opvallen dat u uw eerste gehoortoestel draagt.