Sportbrillen

Zo logisch als het is om voor een specifieke sport aangepaste schoenen te hebben, zo logisch zou het ook moeten zijn met sportbrillen. Een actieve lifestyle is een hele gezonde! Dat zou niet ten kostte mogen gaan van uw zicht, wanneer u een bril heeft weet u dat deze 2 vaak niet goed samen gaan. Steeds die vervelend afzakkende bril op uw neus, of die neusvleugeltjes die pijn doen als er bijvoorbeeld een bal op uw bril terecht komt. 

Dat is gelukkig verleden tijd. Speciaal voor mensen met deze actieve lifestyle bieden wij sportbrillen op sterkte aan. Gewapend tegen transpiratie, weer, wind en sterk genoeg om tegen een stootje te kunnen!

Steeds meer sporters ontdekken de voordelen van een goede sportbril. Die beschermt niet alleen tegen de zon bij mooi weer maar zorgt ook voor bescherming, voorkomt hinderlijke tranen van de ogen en kan, met andere lenzen onder alle omstandigheden voor beter zicht zorgen. Een goede zonnebril is namelijk allerminst ook een goede sportbril maar een sportbril kan in veel gevallen wél als zonnebril dienst doen. 

Wij hebben sportbrillen van oa. Adidas, Nike en Rudy Project in onze collectie.