Online afspraak inplannen

Kies uw filiaal

Een doorbraak in optiek

Geef uw ogen de precisie die ze verdienen!

De toekomst van oogmetingen is hier!

Ons gezichtsvermogen en brillenglazen op sterkte worden gemeten in dioptrieƫn, dat is een eenheid van kracht. Al decennia lang worden ogen gemeten tot een kwart van een dioptrie (D). Op uw brilvoorschrift heeft u misschien wel eens het volgende gezien: met .25D, .50D .75D of gewoon .00D. Dit zijn de huidige correctienormen, maar deze beperken de precisie die brillenglazen op sterkte kunnen geven en dit kan fundamenteel uw zichtervaringen beperken omdat uw ogen een veel hogere precisie kunnen waarnemen (1). Het is alsof u een pak of jurk draagt in uw maat, maar die niet perfect past bij uw exacte maten.
Dankzij een nieuwe, zeer nauwkeurige manier om uw visie te meten, kunnen wij nu uw ogen meten tot 0,01 D. Wat uw brilrecept ook is; + 2.21D, -5.32D of -11.11D, uw nieuwe brillenglazen worden gemaakt tot 0,01 dioptrie in plaats van naar boven of naar beneden te worden afgerond. Ons laatste onderzoek toont aan dat 95% (1) van de mensen een gevoeliger gezichtsvermogen heeft dan de huidige correctiestappen van 0,25 dioptrie.

Deze nieuwe techniek is dus 25x nauwkeuriger dan een reguliere meting! Om het af te maken wordt deze oogmeting verwerkt in premium brillenglazen voor een ultieme kijkervaring.

Wat betekent dit voor u?

  • Een preciezer oogonderzoek, een unieke meetervaring.
  • Een nieuw protocol dat een vergelijking maakt tussen een brillenglas met AVA en een brillenglas zonder AVA, in een realistische situatie.
  • Nauwkeurige brillenglazen.
Wacht niet langer, plan snel een afspraak in en ervaar het zelf!